Vi laver alle vores menuer i fællesskab med kunden, udfra ideer og budget.
Alt fra bryllup til små madklubber. Intet er for stort og intet for småt.
Eksempel på menu
Pris a 300,–
Forret:
Honning marineret laks med lime, karsesalat og blomster
Tigerrejer stegt i hvidløg. smør og persille
Bresaola som carpaccio med tranebær, abrikos og parmesan
Tun tatar rørt med kapers, rødløg, grønkål og estragon
Grønne asparges råmarineret med saltet ost og kerner
Hovedret
Kalvemørbrad rullet i timian og hvidløg
Nye kartofler med friske urter
Bagte søde rødbeder samt svampe med løg og persille
Cremet brøndkarsesauce på hvidvin
Salater på siden
Salat af haricot verte med skalotteløg og brøndkarse
Tomat salat med, quinoa, frisk ost og blåbær
Dessert:
Ostefad med sødt og syltet
Brownie med rabarber kompot
Der følger brød til hele menuen
Ring på 28129122 eller mail info@chr-bistro.dk