Catering Menu forslag

Vi laver alle vores menuer i fællesskab med kunden, udfra ideer og budget.

Alt fra bryllup til små madklubber. Intet er for stort og intet for småt.

Eksempel på menu

Pris a 300,

Forret:

Honning marineret laks med lime, karsesalat og blomster

Tigerrejer stegt i hvidløg. smør og persille

Bresaola som carpaccio med tranebær, abrikos og parmesan

Tun tatar rørt med kapers, rødløg, grønkål og estragon

Grønne asparges råmarineret med saltet ost og kerner

 

Hovedret

 

Kalvemørbrad rullet i timian og hvidløg

Nye kartofler med friske urter

Bagte søde rødbeder samt svampe med løg og persille

Cremet brøndkarsesauce på hvidvin

 

Salater på siden

 

Salat af haricot verte med skalotteløg og brøndkarse

Tomat salat med, quinoa, frisk ost og blåbær

 

Dessert:

 

Ostefad med sødt og syltet

Brownie med rabarber kompot

 

Der følger brød til hele menuen

Ring på 28129122 eller mail info@chr-bistro.dk