Vores hoved forretning er vores firmaordninger.
Vi kører frokoster ud dagligt i København og Nordsjælland og har gjort det i 10 år.
Vi har 2 forskellige setups.
Vores Standardpakke 45,- pr kuvert
Vores udvidede Pakke 52,- pr kuvert. Se Menu eksempel længere nede.
Vi står ligeledes for levering til en aftalt tid hver dag.
Vi bruger egne chauffører så der kommer en mand ud til jer der kan tage imod spørgsmål
Vi tager imod alle særlige ønsker så som ugentlig frugt, mælk, vegetar mad, allergener, firmafester osv.
Vi tilbyder en prøve uge hvor vi dagligt redigere maden til efter jeres ønsker så det fremover bliver helt perfekt.
Bestil eller kom med spørgsmål på Tlf: 28129122 eller Mail: info@chr-bistro.dk
Menuer forUge 35, 2019
mandag | Varm ret
Kyllingeoverlår i cremet soltørret tomatsauce med skalotteløg og hønsefond, hertil bagt broccoli med græskarkerner samt dampede fuldkornsris (7) Varm vegansk ret Bagte linser i tomatsauce med timian og knoldselleri samt dampede fuldkornsris (VG) Rig vegansk salat Rå broccolisalat med tranebær, quinoa, babyspinat, grønkål, rødkål, granatæble og røde druer (VG) Rig kreativ salat Coleslawsalat med gulerod, hvidkål, græskarkerner, dijonkorn, edamame bønner og mango (VG,10,11) Klassisk pålæg Spicy tunsalat med koriander, kapers og chili (4,3) Tapas anretninger Italiensk porchetta med salat af fennikel og abrikos (S) Oste Dagens 2 oste med nødder og tranebær (1,7) Brød Lyst brød, grovt brød og rugbrød (1,7) Allergenebeskrivelse 1. Gluten, 2. Krebsdyr, 3. Æg, 4. Fisk, 5. Jordnødder, 6. Soja, 7. Laktose, 8. Nødder, 9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Svovldioxid og sulfitter, Vg. Vegansk, S: Svinekød, H: Hvidløg |
tirsdag | Varm ret
Økopølser i dijonmarinade med timian, hertil bagt spidskål, rødkål og grønkål, samt bagte forårsløg samt kartofler i vendt i friske urter og sesam (1,S,10,11) Varm vegansk ret Tyk ærtesuppe med jordskokker, kartofler, linser og græskarkerner (VG) Rig vegansk salat Couscoussalat med persille, broccoli, linser, forårsløg, ærter og rød peber (VG,1) Rig kreativ salat Salat med spidskål, grønkål, rødkål, rosiner, edamame bønner, friskost og mango(7) Klassisk pålæg Æg med mayonnaise, tomat og karse (3) Tapas anretninger Chorizopølse med grov tomatsalsa med koriander (S) Oste Dagens 2 oste med syltede rødløg(1,7) Brød Lyst brød, Grovt brød og rugbrød (1,7) Allergenebeskrivelse 1. Gluten, 2. Krebsdyr, 3. Æg, 4. Fisk, 5. Jordnødder, 6. Soja, 7. Laktose, 8. Nødder, 9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Svovldioxid og sulfitter, Vg. Vegansk, S: Svinekød, H: Hvidløg |
onsdag | Varm ret
Honningmarineret dansk gris med bagt saltet spidskål og kerner, hertil bagt blomkål med persille samt dijonsauce (S,7) Varm vegansk ret Ravioli med svampe vendt i rucolapesto samt ærter, asparges og ærteskud (VG) Rig vegansk salat Salat med søde bagte rødbeder, grønkål, syltede figner, hvedekerner og friske blåbær (VG,1) Rig kreativ salat Salat med friskost, cherrytomat, kørvel, rødløg, brøndkarse og bær (7) Klassisk pålæg Sprængt oksebryst med picklescreme og syltede rødløg Tapas anretninger Carpaccio af bresaola med frisk parmesan, rucola og stærk aioli (3,7) Oste Dagens 2 oste med blommer i madeira (1,7) Brød Lyst brød, grovt brød og rugbrød (1,7) Allergenebeskrivelse 1. Gluten, 2. Krebsdyr, 3. Æg, 4. Fisk, 5. Jordnødder, 6. Soja, 7. Laktose, 8. Nødder, 9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Svovldioxid og sulfitter, Vg. Vegansk, S: Svinekød, H: Hvidløg |
torsdag | Varm ret
Wokret med kylling, hvidkål, bambus, broccoli, gulerødder, spinat, sesam, dampede ris, soya, pyntet med frisk koriander, og ærteskud (10,11) Varm vegansk ret Wok med masser af grønt, friske urter, soya og dampede fuldkornsris (VG,10,11) Rig vegansk salat Salat med baby spinat, grønkål, agurk, druer, selleri, quinoa, hvidkål og syltede figner (VG) Rig kreativ salat Råkostsalat med frisk rødbede, gulerod, broccoli, blomkål, vandmelon, sesam og ærteskud (VG,10) Klassisk pålæg Æggesalat med rødløg, dijonkorn, æble og gulerod (3,10) Tapas anretninger Lomo (røget svinemørbrad) med gedeost, æble, selleri (7,S) Oste Dagens 2 oste med Rabarber kompot (1,7) Kage Gulerodskage Brød Lyst brød, grovt brød og rugbrød (1,7) Allergenebeskrivelse 1. Gluten, 2. Krebsdyr, 3. Æg, 4. Fisk, 5. Jordnødder, 6. Soja, 7. Laktose, 8. Nødder, 9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Svovldioxid og sulfitter, Vg. Vegansk, S: Svinekød, H: Hvidløg |
fredag | Varm ret
Svinekæber braiseret i hvidvin, timian og æbler, hertil puré af kartofler og ærter og marineret fennikelsalat (S, 7) Varm vegansk ret Grøn karry med masser af grønt og urter, samt dampede ris (VG) Rig vegansk salat Gulerodsalat med kikærter, tranebær, æbler, sesam og syltede blåbær (VG) Rig kreativ salat Grov cæsar salat med romaine, hvidkål, grønkål, croutoner, kerner og parmesan (1,7) Klassisk pålæg Appelsinsild med forårsløg, dild, appelsin skal og grønkål (4) Tapas anretninger Røget pebermakrel vendt med rygeost, rucola og radiser (4,7) Oste Dagens 2 oste med græske oliven (1,7) Brød Lyst brød, mørkt brød og rugbrød (1,7) Allergenebeskrivelse 1. Gluten, 2. Krebsdyr, 3. Æg, 4. Fisk, 5. Jordnødder, 6. Soja, 7. Laktose, 8. Nødder, 9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Svovldioxid og sulfitter, Vg. Vegansk, S: Svinekød, H: Hvidløg |